443 – Modern & Contemporary Art in Singapore

18 januari 2014

Het nieuwe veilingseizoen zal van start gaan in het Grand Park Orchard in Singapore in samenwerking met veilinghuis Larasati. Tijdens dit evenement zullen 96 werken de revue passeren, waaronder werken van de grondleggers van de moderne Indonesische schilderkunst als Affandi, Hendra Gunawan en S. Sudjojono. De collectie behelst ook werken door Indo-Europese meesters als Rudolf Bonnet, Willem Gerard Hofker en Antonio Blanco.

De moderne en hedendaagse sectie bevat een prachtige collectie werken door buitenlandse kunstenaars die actief en woonachtig zijn op Bali, waarvan Arie Smit en Chang Fee de hoogtepunten vormen. 

Werken door kunstenaars van de Bandung School als Srihadi Soedarsono, Sunaryo, Umi Dachlan and Jeihan zullen worden aangeboden in combinatie met werken door succesvolle Indonesische kunstenaars als Nasirun, Entang Wiharso, en Dede Eri Supria. 

Uitleg over alle manieren van bieden vindt u op deze pagina

MAATREGELEN VOOR HET BEZOEKEN VAN AAG
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht tijdens uw bezoek aan AAG.
  • Wij verzoeken u te allen tijde 1,5 meter afstand te behouden tot de andere bezoekers.
  • Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging: blijf thuis. Dit is tevens van toepassing indien één van uw huisgenoten de hiervoor genoemde symptomen heeft.
  • Gelieve AAG te bezoeken met een maximum van 2 personen per huishouden.
  • AAG ontvangt een maximaal aantal bezoekers; bij grote drukte bestaat de mogelijkheid dat u moet wachten.
VEILING BIJWONEN OP AFSPRAAK

Indien u de veiling wenst bij te wonen, dient u hiervoor per e-mail een toegangsbewijs aan te vragen: info@veilinghuisaag.com