426 – WINEFIELDS@AAG: Fine Wine, Spirits & Vintage Port

9 december 2012

Op zondag 9 december 2012 organiseert Winefield’s Auctioneers haar laatste wijnveiling van het jaar ‘Fine Wine, Spirits & Vintage Port’ in samenwerking met veilinghuis AAG.

 
Het aanbod in deze veiling is erg groot en gevarieerd. Naast veel Bordeaux en Bourgogne voor op de kersttafel, zijn bijna alle wijnlanden goede vertegenwoordigd in de veiling. Ook komen er diverse mooie collecties onder de hamer waaronder een geweldige collectie Cognac, Armagnac en Brandy. De veiling wordt afgesloten met een grote diversiteit vintage Port van diverse huizen en jaren.
 
Op de dag van de veiling bestaat de mogelijkheid om een selectie van de te veilen wijnen voor te proeven. Gedurende de voorproeverij staan onze wijnexperts Mark Savage MW, Karel de Graaf en Frank Jacobs u graag met advies terzijde.
 
 
Wij nodigen u uit de online catalogus hier te bekijken en hopen u op 9 december te mogen verwelkomen in het veilinghuis!
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de medewerkers van Winefield's:
T: 020 – 4702161 / E: info@winefields.nl / W:  www.winefields.nl

Uitleg over alle manieren van bieden vindt u op deze pagina

MAATREGELEN VOOR HET BEZOEKEN VAN AAG
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht tijdens uw bezoek aan AAG.
  • Wij verzoeken u te allen tijde 1,5 meter afstand te behouden tot de andere bezoekers.
  • Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging: blijf thuis. Dit is tevens van toepassing indien één van uw huisgenoten de hiervoor genoemde symptomen heeft.
  • Gelieve AAG te bezoeken met een maximum van 2 personen per huishouden.
  • AAG ontvangt een maximaal aantal bezoekers; bij grote drukte bestaat de mogelijkheid dat u moet wachten.
VEILING BIJWONEN OP AFSPRAAK

Indien u de veiling wenst bij te wonen, dient u hiervoor per e-mail een toegangsbewijs aan te vragen: info@veilinghuisaag.com