423 – WINEFIELDS@AAG: Exceptional & Superb Wines

4 november 2012

Op zondag 4 november organiseert Winefield’s Auctioneers een zeer bijzondere wijnveiling van ‘Exceptional & Superb Wines’ in samenwerking met AAG.

 
Het aanbod in deze veiling bestaat alleen uit de allerbeste wijnen die op dit moment verkrijgbaar zijn. Naast Premier Cru Bordeaux, zoals Château Lafite-Rothschild, Château Latour en Château Margaux, zal er een zeldzame collectie Château Mouton-Rothschild uit de jaren 1945 – 2002 onder de hamer komen. Verder wordt een exclusieve collectie Romanée Conti aangeboden uit diverse jaren en is ook Château Pétrus goed vertegenwoordigd met onder meer de zeldzame jaren 1945 and 1946, maar ook 1998, 1994 en 1989.
De veiling wordt afgesloten met verschillende jaren Château d’Yquem en topwijnen afkomstig uit de Rhône en Italië.
 
Op de dag van de veiling bestaat de mogelijkheid om een selectie van de te veilen wijnen te proeven. Gedurende de voorproeverij staat onze wijnexpert Mark Savage MW u graag met advies terzijde.
 
Wij nodigen u uit de online catalogus hier te bekijken en hopen u op 4 november te mogen verwelkomen in het veilinghuis!
 
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de medewerkers van Winefield's:
T: 020 – 4702161 / E: info@winefields.nl / W:  www.winefields.nl

Uitleg over alle manieren van bieden vindt u op deze pagina

MAATREGELEN VOOR HET BEZOEKEN VAN AAG
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht tijdens uw bezoek aan AAG.
  • Wij verzoeken u te allen tijde 1,5 meter afstand te behouden tot de andere bezoekers.
  • Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, keelpijn, lichte hoest of verhoging: blijf thuis. Dit is tevens van toepassing indien één van uw huisgenoten de hiervoor genoemde symptomen heeft.
  • Gelieve AAG te bezoeken met een maximum van 2 personen per huishouden.
  • AAG ontvangt een maximaal aantal bezoekers; bij grote drukte bestaat de mogelijkheid dat u moet wachten.
VEILING BIJWONEN OP AFSPRAAK

Indien u de veiling wenst bij te wonen, dient u hiervoor per e-mail een toegangsbewijs aan te vragen: info@veilinghuisaag.com